TOP 5 draugiškos gyvūnams vietos Lietuvoje

 

Internete daugybė straipsnių, pateikiančių sąrašus − TOP’us apie geriausias kavines mieste, gražiausias vietas šalyje. Projektas  ,,Draugiški gyvūnams’’ sudarė ir nori pasidalinti šiek tiek kitokiu sąrašu − TOP 5 draugiškomis gyvūnams vietomis Lietuvoje. Visos vietos yra patikrintos projekto ,,Draugiški gyvūnams‘‘ savanorių, todėl drąsiai kviečiame ir jus apsilankyti bei įsitikinti, kad visa tai nėra tik pigus, reklaminis įmonės triukas.  Taip pat, užbėgdami kritikams už akių, norime pasakyti, kad sąrašas yra sudarytas pagal asmenines patirtis ir paminėtos vietos niekaip tiesiogiai neprisidėjo, kad jų vardas atsirastų šiame sąraše.

Radharanė, Vilnius – nuostabus vegetariškas restoranas, kuriame net ir visavalgiai liks nustebinti. Į šį restoraną gera užsukti ne tik dėl skanaus, sveiko maisto, bet ir dėl tvyrančios ramybės jame. Užsukus su gyvūnu, draugiškas personalas pasiūlys augintiniui dubenėlį vandens, o jūs visada galėsite surasite ramų kampelį sau ir savo keturkojui.

Mint Vinetu, Vilnius – išskirtinė vieta Vilniuje, į kurią visada malonu užsukti. Ši vieta yra itin populiari tarp užsieniečių, mėgstančių išgerti puodelį kakavos knygų apsuptyje. Užsukę į „Mint Vinetu“, galite išgirsti pianino melodiją, nes knygyne stovintis pianinas yra atviras visiems. Tad galėsite pademonstruoti savo (jeigu tokį turite) talentą arba išgirsti gabaus gatvės praeivio koncertą. Šunys čia yra itin laukiami. Įdomus faktas, jog vienas keturkojis, simbolišku vardu Skazka, netgi priklauso darbuotojų kolektyvui.

Bukowski baras, Klaipėda – nuostabi pajūrio kavinė, įsikūrusi pačiame Klaipėdos senamiestyje. Skanus maistas, kuriame ką sukramsnoti ras ir vegetarai. Atvykus su augintiniu, darbuotojai pasiūlys dubenėlį vandens jūsų keturkojui, bei nenustebkite, jeigu gyvūnus mylintis personalas paprašys nusifotografuoti kartu.

Panevėžio rajono savivaldybės viešosios bibliotekos, Panevėžys – nustebote? Pasirodo, ne tik kavinės, bet bibliotekos Lietuvoje yra draugiškos gyvūnams! Būtent Panevėžyje atsirado pirmosios gyvūnams draugiškos bibliotekos Lietuvoje, parodžiusios puikų pavyzdį kitoms bibliotekoms. Tarp knygų lentynų galite sutikti ne tik šunų, kačių, bet ir triušių.

Pet King, Vilnius – tai specializuota savitarnos skalbykla gyvūnų skalbiniams. Dažnas keturkojų šeimininkas susiduria su problema, kaip ir kur kokybiškai išvalyti augintinio guolį, aprangą, nesugadinant savo turimos skalbimo mašinos bei nenaudojant stiprių, alergijas sukeliančių valymo priemonių. „Pet King“ gali padėti išspręsti šį galvos skausmą. Pirmoji tokio tipo skalbykla Lietuvoje, į kurią galite drąsiai ateiti su savo augintiniu.

Džiaugiamės, kad draugiškų gyvūnams vietų Lietuvoje daugėja. O jus kviečiame pasinaudoti „Draugiški gyvūnams” žemėlapiu ir sudaryti savo TOP mėgstamiausių vietų sąrašą, bei žinoma, pasidalinti su mumis ir draugais!

 

2 comments

  1. Viktorija

    Trakų viešoji biblioteka taip pat draugiška gyvūnams 😉

  2. Sulčių baras Bunny dreams įsikūręs Vilniuje Halės turguje irgi draugiškas gyvūnams

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *