Pasaulinė gyvūnų globos dienos šventė Vilniuje

 

Paskutinę rugsėjo dieną, prie Baltojo tilto Vilniuje, rinkosi gyvūnų mylėtojai su savo ištikimaisiais keturkojais draugais. Sostinėje vyko jau ketvirtą kartą Lietuvos kinologų draugijos organizuojama Pasaulinės gyvūnų globos dienos šventė.

Tarp šventės dalyvių buvo ir VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“. Savanoriai kvietė atėjusius sudalyvauti žaidime ir atsakius į klausimą laimėti „MARS Lietuva“ įsteigtų dovanų – skanėstų augintiniams. Į klausimus žmonės atsakinėjo labai noriai ir džiaugėsi sužinoję daug naujų faktų apie gyvūnus. Džiugu, kad šventės švečiai domėjosi ir pačios organizacijos veikla, galimybe joje savanoriauti ir prisidėti prie šviesesnio gyvūnų rytojaus Lietuvoje.

Didžiojoje pievoje susirinkusių šventės svečių laukė įvairūs reginiai: patrulių rinktinės raitasis būrys, muitinės mokymo centro šunų pasirodymas, įvairių dresūros mokyklų šunų pasirodymai.

Atėję į šventę žmonės kartu su savo augintiniais galėjo sudalyvauti įvairiose atrakcijose ir patys – vyko šunų lenktynės, konkursai keturkojams ir jų šeimininkams.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *